Головна » Файли » 8 клас » Всесвітня історія

Харчування в повсякденному житті Західної Європи
22.10.2015, 18:27
Їжа була одноманітною.Із зернових культур частіше споживали жито , просо , овес , ячмінь , пшеницю.
Заможні люди їли хліб з просіяного пшеничного борошна і замішували на дріжджах
А селяни їли житній хліб з борошна грубого помелу.додавали також рисове борошно , а в голодні роки жолуді й коріння
В центральній та східній європі вживали м'ясо : частіше яловичину чи свинину,в Англії,Іспанії,Франції та Італії їли баранину
Категорія: Всесвітня історія | Додав: мария
Переглядів: 556 | Завантажень: 0 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 мария  
Після великих географічних відкриттів зросла Споживність цукору, популярним стає кава, чай, гарячий шоколад

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]